Dispositivos e acessórios
Salmon with Grapefruit Quinoa
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1277.4 mg
Proteína
38.6 g
Energia
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Gordura
41.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flourish Over Fifty
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Meatballs
45min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Aubergine and Lentil Salad
40min
Pad Thai
45min