Dispositivos e acessórios
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Preparação 15min
Total 25min
6 portion
Ingredientes
-
red bell pepper quartered, stem and seeds removed4
-
onion sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic clove2
-
olive oil to drizzle and rub
-
beef flank steak910 gram
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
salt½ teaspoon
Red Pepper Sauce
-
olive oil115 g
-
salt to taste½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
461 mg
Proteína
35 g
Energia
1900 kJ /
454 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer BBQ
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Nenhuma avaliação
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Ramen Noodle Soup
40min
Jersey Beef
30min
Carnitas
50min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min