Holiday Brisket

Holiday Brisket

4.9 9 avaliações
Preparação 15min
Total 6h 55min
8 portions

Ingredientes

  • beef brisket first or second cut
    2270 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
    1
  • celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
    1
  • onion (approx. 340 g), cut into pieces
    1
  • water divided
    790 g
  • beef stock paste divided
    4 tsp
  • brown sugar
    60 g
  • Worcestershire sauce
    15 g
  • balsamic vinegar
    60 g
    60 g red wine vinegar
  • tomato paste
    45 g
  • tamari sauce
    30 g
  • paprika
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • dried red chilli flakes
    ¼ tsp
  • parsley, fresh to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 665 kcal / 2782 kJ
Proteína 54 g
Gordura 42 g
Hidratos de carbono 13 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 16 g
Sódio 696 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...