Dispositivos e acessórios
Holiday Brisket
Preparação 15min
Total 6h 55min
8 portions
Ingredientes
-
beef brisket first or second cut2270 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
onion (approx. 340 g), cut into pieces1
-
water divided790 g
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar60 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
60 g red wine vinegarbalsamic vinegar60 g
-
tomato paste45 g
-
tamari sauce30 g
-
paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried red chilli flakes¼ tsp
-
parsley, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
696 mg
Proteína
54 g
Energia
2782 kJ /
665 kcal
Gordura
42 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Hamburgers
30min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Skirt Steak Spiralized Salad
35min
Caesar Dressing
10min
Beer Marinade
10min
Guacamole
5min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Green Olive Dip
10min
Tzatziki
20min
Mediterranean octopus salad
40min