Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
ou 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2782 kJ / 665 kcal
- Proteína
- 54 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 42 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 696 mg
Receitas alternativas
Zoodles with Broccoli Pesto
Nenhuma avaliação
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Beer Pickles
24h 20min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 Min
Steamed Cumin Beef Buns
2 Std. 30 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min