![Holiday Brisket Holiday Brisket](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/785b46c7-d53c-4aca-95c1-4039f500effd/Derivates/18d66c98-b330-4fcf-b69d-0ff74a896075.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
ou 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2782 kJ / 665 kcal
- Proteína
- 54 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 42 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 696 mg
Receitas alternativas
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Ube Coffee
10min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Spanish Tortilla
1h
Smash burger taco
40 min