Dispositivos e acessórios
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1037.8 mg
Proteína
25.5 g
Energia
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Gordura
19.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate Ice Cream Bon bon
Nenhuma avaliação
Red Velvet Cake
1h 20min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Beef Wellington
2h 15min
Smoked salmon mousse
5min
Maple-glazed Carrots
45min