Dispositivos e acessórios
Portuguese green eggs
Preparação 15min
Total 50min
12 pieces
Ingredientes
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
212.1 mg
Proteína
6.2 g
Energia
497.1 kJ /
118.4 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
5.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Summer ice cream cake
4h 50min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Allergen Free Overnight Oats
8h
Grilled Fish with Mango Sambal
Nenhuma avaliação
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Meal Replacement Shake (Metric)
5min
Sautéed chicken cubes
15min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Miso Soup
40min