Dispositivos e acessórios
Portuguese green eggs
Preparação 15min
Total 50min
12 pieces
Ingredientes
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
212.1 mg
Proteína
6.2 g
Energia
497.1 kJ /
118.4 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
5.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Aperol® Spritz
10min
Quince tart
1h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Nenhuma avaliação
Champagne crème brûlée
2h 25min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
No-bake mango cheesecake
24h 20min