Dispositivos e acessórios
Mushroom and chicken vol-au-vents
Preparação 30min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingredientes
-
homemade puff pastry (see Tips)730 g
-
cheddar cheese into cubes50 g
-
fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves100 g
-
onion30 g
-
white wine20 g
-
salted butter25 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)150 g
-
egg yolk lightly beaten, to brush1
-
spring onion/green onion1
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
128.6 mg
Proteína
5.7 g
Energia
1032 kJ /
246.7 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
18.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Spaghetti alla carbonara
30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beer batter fish
40min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Santa Maria Dry Rub
5min
Diane sauce
20min
Traditional sausage rolls
50min