Dispositivos e acessórios
Tomato and onion gravy (South African)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into quarters1
-
vegetable oil20 g
-
ripe tomatoes skinned and cut into pieces (3 cm)4
-
tomato paste20 g
-
dried oregano1 tsp
-
Worcestershire sauce20 g
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
302.5 mg
Proteína
2 g
Energia
433.8 kJ /
103.7 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A taste of South Africa
37 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Orange sponge cake
1h
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Curried sausages
40min
Malva pudding
50min
Empanada pastry
45min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Lamb fajitas
30min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
No fail mash potato
20min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min