Dispositivos e acessórios
Mini Jamaican style ginger bundts
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.5 mg
Proteína
4.5 g
Energia
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h 30min
Peach and custard cream muffins
50min
Brandy snaps
30min
Custard
10min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Ginger fluff
50min
Fondant au chocolate
50min
Christmas bakewell slice
1h 20min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Better banana cake
45min
Portuguese bread
3h 30min