Dispositivos e acessórios
Mini Jamaican style ginger bundts
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.5 mg
Proteína
4.5 g
Energia
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Easy citrus pie
1h
Edna's lemon curd teacake
40min
Delicious lemon pudding
55min
Melting moments with lemon cream
45min
Jaffa muffin
40min
Burnt orange marmalade
14h 20min