Dispositivos e acessórios
Quick herb paste
Preparação 10min
Total 10min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1920 mg
Proteína
6.6 g
Energia
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Gordura
103.5 g
Fibra
22.9 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10min
Falafel crackers
40min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min