Dispositivos e acessórios
Quick herb paste
Preparação 10min
Total 10min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1920 mg
Proteína
6.6 g
Energia
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Gordura
103.5 g
Fibra
22.9 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Salsa verde
5min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Pumpkin and ginger soup
35min