Versões compatíveis
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Proteína
- 516 g
- Hidratos de carbono
- 155.1 g
- Gordura
- 191.4 g
- Gordura saturada
- 54.6 g
- Fibra
- 21.8 g
- Sódio
- 1640.8 mg
Receitas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2j 30 menit
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 menit
Coconut chia custard tarts (gut health)
1j 30 menit
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1j
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1j