Pate de ciuperci

Pate de ciuperci

4.1 24 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 30min
450 g

Ingredientes

  • pâine veche de o zi, ruptă grosier
    30 g
  • ceapă
    20 g
  • sare de mare
    ½ - 1 linguriță
  • unt moale
    120 g
  • ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
    250 g
  • cremă de brânză
    100 g
  • nucșoară, întreagă rasă
    ½ linguriță
  • zeamă de lămâie
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • pătrunjel proaspăt
    3 fire

Dificuldade

fácil


Nutrição por 100 grame

Proteína 2.6 g
Energia 1350 kJ / 323 kcal
Gordura 33 g
Hidratos de carbono 3.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...