Dispositivos e acessórios
Ginger Scallion Fish Slices
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
678.7 mg
Proteína
26.4 g
Energia
836.1 kJ /
199.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cantonese Steamed Fish
40min
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Hand Ripped Cabbage
20min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Tomato-egg drop soup
20min
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried French Beans
15min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min