Dispositivos e acessórios
Ginger Scallion Fish Slices
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
678.7 mg
Proteína
26.4 g
Energia
836.1 kJ /
199.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação
Kam Heong Chicken
1h 20min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Pinakbet
15min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Stir Fried French Beans
15min
Chicken adobo
30min
Bicol Express
45min