Dispositivos e acessórios
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294.6 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pink with Purpose
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ratatouille
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Nenhuma avaliação
Cauliflower Tabbouleh
10min
Sweet potato muffins with walnuts
1h
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1h
Pasta with leek and ajvar
30min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min