Dispositivos e acessórios
Vegetarian chilli
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
200 g onions, cut in halvesred onions cut in halves,200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut in pieces,750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
-
canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicesoy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1745 kJ /
418 kcal
Gordura
21 g
Fibra
13.3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Basic Bulgur
35min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Chili non Carne
1h
Vegetable Stew
1h 15min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Tempeh bolognaise
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min