
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
200
g red onions cut in halves,
ou 200 g onions cut in halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli deseeded, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes cut in pieces,
ou 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweetcorn kernels drained
- 500 g canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)
-
6
soy and mushroom sausages (450-600 g)
ou 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander leaves only
ou 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 418 kcal / 1745 kJ
- Proteína
- 24 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Fibra
- 13.3 g
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