Dispositivos e acessórios
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Preparação 10min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcional) rood2 druppels
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.5 g
Energia
2240 kJ /
537.8 kcal
Gordura
38.8 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloemige Focaccia
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Aardbei-lavendel marshmallows
Brak ocen
Kaas uilen
Brak ocen
Aardbeiendaiquiri
10 min
Blue Hawaii
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Bellini cocktail
5 min
Garnaalkroketten
Brak ocen