Dispositivos e acessórios
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Preparação 10min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcional) rood2 druppels
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.5 g
Energia
2240 kJ /
537.8 kcal
Gordura
38.8 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Duitse brunch
1h 15min
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Aardbeiendaiquiri
10min
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Bellini cocktail
5min
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação