Dispositivos e acessórios
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Preparação 10min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcional) rood2 druppels
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.5 g
Energia
2240 kJ /
537.8 kcal
Gordura
38.8 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Klassieke sabayon
15min
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Paaspastei
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min