Dispositivos e acessórios
Hollandaise saus
Preparação 5min
Total 15min
500 gram
Ingredientes
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 gram
Sódio
939 mg
Proteína
48 g
Energia
15119 kJ /
3611 kcal
Gordura
380 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
203 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Rijstschotel met appelen
Nenhuma avaliação
Kip Fricassee met Asperges
1h
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Béchamelsaus
15min