Dispositivos e acessórios
Hollandaise saus
Preparação 5min
Total 15min
500 gram
Ingredientes
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 gram
Sódio
939 mg
Proteína
48 g
Energia
15119 kJ /
3611 kcal
Gordura
380 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
203 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille-ijs
12 Std.
Bearnaisesaus
20 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Béchamelsaus
15 Min