Dispositivos e acessórios
Hollandaise saus
Preparação 5min
Total 15min
500 gram
Ingredientes
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 gram
Sódio
939 mg
Proteína
48 g
Energia
15119 kJ /
3611 kcal
Gordura
380 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
203 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille-ijs
12h
Bearnaisesaus
20min
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Forel met hollandaisesaus
50min
Veelzijdige gladde soep
45min
Béchamelsaus
15min