Dispositivos e acessórios
Zalmvlecht
Preparação 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (opcional) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
535.8 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Gevulde vis
1h 50min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação