Dispositivos e acessórios
Zalmvlecht
Preparação 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (opcional) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
535.8 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40min
Mochi's met sesamvulling
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min