Dispositivos e acessórios
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Preparação 10min
Total 35min
4 stuks
Ingredientes
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Energia
1230 kJ /
294 kcal
Proteína
36 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gordura
12.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Gazellehoorns
1h
Pekingeend
45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Champignons of zwammen met look
20min
Paprika's in zoetzure saus
30min