Dispositivos e acessórios
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Preparação 10min
Total 35min
4 stuks
Ingredientes
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Energia
1230 kJ /
294 kcal
Proteína
36 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gordura
12.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Mayonaise zonder ei
10min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Amandelmelk
10min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min