Dispositivos e acessórios
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Preparação 30min
Total 1h 15min
8 porties
Ingredientes
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
234.6 mg
Proteína
8.7 g
Energia
1452 kJ /
347 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Sinaasappel-currydressing
10min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Tandoori kip wraps
50min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Beef laab
1h 5min
Steak Stroganoff
45min
Antioxidantenboost
10min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Basisbouillon
Nenhuma avaliação
Paddenstoelentaart
1h 30min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min