
Versões compatíveis
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 stengels verse peterselie enkel de bladeren
- 600 g uien in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
- 4 Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room om af te werken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 347 kcal / 1452 kJ
- Proteína
- 8.7 g
- Gordura
- 15.1 g
- Hidratos de carbono
- 45.4 g
- Fibra
- 7.9 g
- Gordura saturada
- 4.7 g
- Sódio
- 234.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nenhuma avaliação
Soba noodle mee goreng
40min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Ingemaakte citroenen
Nenhuma avaliação
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nenhuma avaliação
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Glutenvrije bloem
Nenhuma avaliação
Lamsstoofpotje
1h 45min
Vegan moussaka
1h 50min
Familie kip galette
1h 55min
Ezogelin Soep
1h 5min