Dispositivos e acessórios
Champignon en feta strudel met spinazie
Preparação 10min
Total 1h 45min
10 sneetjes
Ingredientes
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
179.9 mg
Proteína
3.9 g
Energia
630.7 kJ /
150.7 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min