
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ tl gedroogd venkelzaad
- ½ tl komijnzaden
- 1 tl korianderzaden
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
- 4 teentjes knoflook
- 1 - 2 lange rode chilipepers ontpit indien gewenst
- 4 takjes koriander
- 1 el olijfolie
- 100 g wortel in stukken
- 2 selderstengels in stukken
- 100 g rode paprika ontpit, in stukken
- 2 el sojasaus
- 1 el tamarindepasta (zie tip)
- 1 el oestersaus (opcional)
-
1
el bruine suiker
ou 1 el suiker - 900 g water
- 300 g Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)
- 500 g worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist
- 270 g kokosroom
- 60 g pindakaas
- 150 g broccoli in roosjes (3 cm)
- 150 g bloemkool in roosjes (3 cm)
- 100 g verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 974 kcal / 4092 kJ
- Proteína
- 49.4 g
- Gordura
- 63.1 g
- Hidratos de carbono
- 45.4 g
- Fibra
- 22.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Groen gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min