Versões compatíveis
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Proteína
- 13.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.6 g
- Gordura
- 17.8 g
- Gordura saturada
- 7.1 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 454.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
45min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min