Versões compatíveis
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Proteína
- 13.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.6 g
- Gordura
- 17.8 g
- Gordura saturada
- 7.1 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 454.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Pindakaas
5min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Nenhuma avaliação
Ananas zandkoekjes
Nenhuma avaliação
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Kruiden- en citroenzout
1h
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Glühwein
15min