Dispositivos e acessórios
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Preparação 15min
Total 4h
8 stuks
Ingredientes
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
454.8 mg
Proteína
13.3 g
Energia
1536 kJ /
367.1 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Tonijnkroketten
1h 30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Pizzadeeg
1h
Quinoasalade
40min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h