Dispositivos e acessórios
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water extra 2 tbsp water for mixing in Step 51700 g
-
vegetable oil3 tbsp
-
salt1 tsp
-
broccoli rinsed, cut in florets300 g
-
garlic cloves2
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, stems removed8
-
beancurd sheets dried100 g
-
dark soy sauce¼ tsp
-
light soy sauce1 ½ tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 ½ tsp
-
sesame oil½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
wolfberries (goji) (opcional)5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
944 mg
Proteína
7 g
Energia
786 kJ /
188 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cantonese Steamed Fish
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Stir Fried French Beans
15min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Lemon Chicken
25min