Dispositivos e acessórios
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
Preparação 15min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns shells removed100 g
-
cornflour (starch)10 g
-
salt1 ½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh Chinese yam cut in thin slices50 g
-
red capsicum cut in slices20 g
-
lotus roots cut in slices20 g
-
snow peas20 g
-
fresh black fungus10 g
-
ginkgo inner stems removed10 g
-
sugar½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.8 g
Energia
548 kJ /
131 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Buddha's Delight
55 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Mapo tofu
15 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Yam Rice
45 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min