Dispositivos e acessórios
Char Kway Teow
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil50 g
-
20 g brown oniongarlic clove1
-
prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels250 g
-
kway teow (flat rice noodles)200 g
-
yellow noodles200 g
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce40 g
-
ground white pepper2 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
garlic3 cloves
-
shallots20 g
-
dried chilli paste (cili boh) (opcional)10 g
-
red onion sliced thinly20 g
-
Chinese sausage sliced, approx. 1 piece120 g
-
fish sauce10 g
-
water40 g
-
fish cake sliced100 g
-
sugar2 tsp
-
chives, fresh cut to 3 cm length20 g
-
bean sprouts (taugeh), fresh100 g
-
blood cockles100 g
-
eggs beaten2
-
fresh red chilli sliced1
-
calamansi1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2246.8 mg
Proteína
39 g
Energia
3439.3 kJ /
822 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
92.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rasa Merdeka
18 Receitas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Singapore Chilli Crab
50min
Beef Rendang
1h 30min
Cereal Prawns
30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min