Dispositivos e acessórios
Char Kway Teow
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil50 g
-
20 g brown oniongarlic clove1
-
prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels250 g
-
kway teow (flat rice noodles)200 g
-
yellow noodles200 g
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce40 g
-
ground white pepper2 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
garlic3 cloves
-
shallots20 g
-
dried chilli paste (cili boh) (opcional)10 g
-
red onion sliced thinly20 g
-
Chinese sausage sliced, approx. 1 piece120 g
-
fish sauce10 g
-
water40 g
-
fish cake sliced100 g
-
sugar2 tsp
-
chives, fresh cut to 3 cm length20 g
-
bean sprouts (taugeh), fresh100 g
-
blood cockles100 g
-
eggs beaten2
-
fresh red chilli sliced1
-
calamansi1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2246.8 mg
Proteína
39 g
Energia
3439.3 kJ /
822 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
92.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rasa Merdeka
18 Receitas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Buttermilk Chicken
1h 10min
Cheesekut
24h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Ayam Paprik
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Balado
45min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Ayam Masak Kicap
40min