Dispositivos e acessórios
Tomato-egg drop soup
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
693.8 mg
Proteína
5.7 g
Energia
417.6 kJ /
99.8 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mustard Green Rice
35min
Ginger sesame oil chicken
25min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Tomato-egg soup
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min