Dispositivos e acessórios
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Preparação 15min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
836.3 mg
Proteína
15.6 g
Energia
487.8 kJ /
116.2 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min