Dispositivos e acessórios
Otak-otak Steamed Buns
Preparação 10min
Total 1h 40min
10 portions
Ingredientes
-
water1230 g
-
sugar20 g
-
dried yeast1 tsp
-
vegetable oil (corn oil or sunflower oil)20 g
-
medium protein flour plus extra for dusting250 g
-
salt1 pinch
-
mackerel (ikan tenggiri) fish fillet250 g
-
cooking oil60 g
-
dried chillies soaked15 g
-
fresh lemongrass white part only, slice thinly1
-
shallots130 g
-
kaffir lime leaves2
-
fresh galangal (lengkuas)15 g
-
candlenut (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)10 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
turmeric powder1 tsp
-
fish curry powder2 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
coriander powder1 tsp
-
coconut cream70 g
-
egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
365.1 mg
Proteína
11 g
Energia
1216.4 kJ /
290.7 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
27.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Pandan Sponge Cake
1h
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Slow cooked Pears in Red Wine
Nenhuma avaliação
Caramel peach brioche
2h 15min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Pinakbet
15min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h