Dispositivos e acessórios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Preparação 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
224 mg
Proteína
2 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Homemade Soy Milk
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou buns
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Yam Rice
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Homemade Soy Milk
30min