Dispositivos e acessórios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Preparação 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
224 mg
Proteína
2 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min