Dispositivos e acessórios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Preparação 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
224 mg
Proteína
2 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Sesame Crème
10min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Tomato-egg soup
20min
Yam Rice
45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h