Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)

Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)

5.0 3 avaliações
Preparação 15min
Total 20min
4 portions

Ingredientes

Avocado Tuna Salad
  • English cucumber halved lengthways
    1
  • watercress
    2 oz
  • red onions fermented or pickled
    1 ½ oz
  • avocado diced, divided
    8 oz
  • tuna, packed in water drained (5 oz ea. can)
    2 cans
  • sunflower seeds
    2 tbsp
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • mint, fresh leaves only
    3 sprigs
    3 sprigs parsley, leaves only
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • white vinegar
    1 ½ oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 338.9 kcal / 1418 kJ
Proteína 23.3 g
Gordura 24.4 g
Hidratos de carbono 9.8 g
Fibra 5.2 g
Gordura saturada 3.7 g
Sódio 421.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...