Dispositivos e acessórios
Eggplant and Lentil Salad
Preparação 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
⅛ tsp chili flakes, driedchili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
1 oz white balsamic vinegarraspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2135.8 mg
Proteína
47.6 g
Energia
4556.6 kJ /
1089.1 kcal
Gordura
52.9 g
Fibra
22.8 g
Gordura saturada
19.4 g
Hidratos de carbono
113.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous 50+
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Lentil Salad
35min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom Taco Filling
35min
Falafel Waffle
40min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Tuscan White Bean Stew
1h
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min