Dispositivos e acessórios
Eggplant and Lentil Salad
Preparação 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
chili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
raspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
1089.1 kcal /
4556.6 kJ
Proteína
47.6 g
Gordura
52.9 g
Hidratos de carbono
113.8 g
Fibra
22.8 g
Gordura saturada
19.4 g
Sódio
2135.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous 50+
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos