Dispositivos e acessórios
Cranberry Bacon Stuffing
Preparação 10min
Total 10min
310 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
yellow onion (approx. 70 g)½
-
back bacon, sliced cut into pieces50 g
-
butter, unsalted or salted (from cows' milk)20 g
-
dried cranberries80 g
-
fresh sage leaves only4 sprigs
-
verjuice of white wine vinegar1 - 2 tsp
-
blanched almonds50 g
-
bread, slightly stale (approx. 2-3 slices), torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 310 g
Sódio
1001.2 mg
Proteína
35.1 g
Energia
4893.6 kJ /
1169.6 kcal
Gordura
52.6 g
Fibra
27.6 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
159.4 g
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Thanksgiving Feast
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