Dispositivos e acessórios
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
salt2 tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper1 tsp
-
plain flour20 g
-
Parmesan cheese50 g
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
parsley leaves5 sprigs
-
olive oil30 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
lemon zest and juice1
-
chicken stock150 g
-
cooking cream300 g
-
paprika powder½ tsp
-
bird's eye chillies (chilli padi) cut in slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
10416645 mg
Proteína
39.9 g
Energia
2237.4 kJ /
534.8 kcal
Gordura
33.7 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
18.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Risotto pomodori with burrata
30min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Risotto bolognese
45min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Quick and easy pork noodles
20min
French onion pasta
45min
Curried sausages
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min