Dispositivos e acessórios
Cranberry and rosemary chutney
Preparação 10min
Total 45min
2 jars
Ingredientes
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
2 g
Energia
3922 kJ /
936 kcal
Gordura
3 g
Fibra
15.1 g
Hidratos de carbono
227 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Gifts
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Quick herb paste
10min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Kiwifruit jam
4h 35min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Coffee Liqueur
40min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1h 20min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min