Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Proteína
- 11.8 g
- Hidratos de carbono
- 99.1 g
- Gordura
- 4.3 g
- Gordura saturada
- 0.5 g
- Fibra
- 9.3 g
- Sódio
- 869.2 mg
Receitas alternativas
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nenhuma avaliação
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Fresh tomato chutney
10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1 Std. 30 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Celery leaf gremolata
5min