Dispositivos e acessórios
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 20min
920 g
Ingredientes
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 920 g
Sódio
8478.5 mg
Proteína
13.9 g
Energia
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
140.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Sous-vide Steak
Nenhuma avaliação
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Turmeric Dressing
10min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Best ever carrot cake
1h 35min