Dispositivos e acessórios
Peas and jamon
Preparação 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)50 g
-
water600 g
-
shelled peas (see Tips)500 g
-
shelled broad beans (see Tips)200 g
-
eschalots2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
jamon cut into slices (1 cm), then diced120 g
-
fino sherry (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
846.8 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1070 kJ /
254.7 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
7.6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Baba ghanoush
1h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Grisons barley soup
1h 15min
Citrus Kick (Metric)
5min
Russian beetroot salad
1h 10min
Floating Islands
40min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min