Dispositivos e acessórios
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Fish tacos
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves3 cm
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
fish sauce1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
firm white fish fillets cut into pieces 7-8 cm (see Tips)500 - 600 g
-
rice wine vinegar60 g
-
white sugar40 g
-
water plus extra 1 tablespoon500 g
-
carrots peeled and cut into julienne2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 4
-
radishes cut into julienne4
-
tortillas (small)8
-
fresh coriander leaves only
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
821.9 mg
Proteína
39.8 g
Energia
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Curry laksa
45min
Salmon niçoise salad
35min
Thai beef salad
1h 20min
Satay noodle salad
35min
Pork san choy bau
25min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Asian chicken noodle salad
45min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Sticky chicken
24h 35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Thai red chicken curry
30min