Versões compatíveis
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mayonnaise
- 150 g sunflower oil
- 1 egg
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 tsp pickled capers, chopped
- 1 - 2 pinches salt, to taste
Salmon burgers
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 80 g frozen green peas
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Zucchini fries
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g white bread
- 1 egg
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 300 g zucchini, cut into batons (5 cm x 1 cm)
Assembly
- 2 tbsp olive oil
- 4 hamburger buns
- 160 g cherry tomatoes, cut into halves
- 8 green lettuce leaves, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4189.5 kJ / 997.5 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 43.2 g
- Gordura
- 71.6 g
- Gordura saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sódio
- 1706.8 mg
Receitas alternativas
Colourful quinoa salad
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Lamb Moussaka
1h 30min