Versões compatíveis
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 3860 kJ / 921 kcal
- Proteína
- 66 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 66 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chifteluțe din midii, cu maioneză cu chilli
Nenhuma avaliação
Chipsuri coapte, din legume
1h 45min
Desert australian
Nenhuma avaliação
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Nenhuma avaliação
Cremă de portocale de Sevilla
15min
Cuiburi din pâine, pentru ouă de Paște
2 godz. 40 min
Paste cu carne de porc și fasole
Nenhuma avaliação
Piñarita
5min
Brunch italian
Nenhuma avaliação
Fond de vită (din carne și oase)
Nenhuma avaliação
Salată de citrice cu vinegretă de sfeclă
Nenhuma avaliação
Margarita
5min