Dispositivos e acessórios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cranberry Sauce
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Green Bean Gremolata
25min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min