
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 578.1 kcal / 2427.9 kJ
- Proteína
- 55 g
- Gordura
- 29.4 g
- Hidratos de carbono
- 20.5 g
- Fibra
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 9.3 g
- Sódio
- 1099.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Shepherd's pie
55 min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1 godz. 30 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Quick chicken curry
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min