Dispositivos e acessórios
Apple and cinnamon hot cross buns
Preparação 20min
Total 2h 20min
12 portions
Ingredientes
Buns
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease170 g
-
dried apple100 g
-
orange peel only, no white pith½
-
milk240 g
-
dried instant yeast10 g
-
sugar60 g
-
plain flour plus extra to dust580 g
-
eggs2
-
ground cinnamon3 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
nutmeg2 tsp
-
salt2 tsp
Custard piping mixture
-
lemon peel only, no white pith (optional)½
-
sugar20 g
-
cornflour20 g
-
egg1
-
apple juice250 g
Apple sugar syrup
-
apple juice250 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
427.2 mg
Proteína
8 g
Energia
1651.7 kJ /
394.8 kcal
Gordura
14.2 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
59.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Charlotte Russe
3h
Hot cross bun loaf
2h 40min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Apple shortcake
1h 50min
Quinoa biscuits
1h
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
DIY chocolate truffles
3h 40min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Caribbean carrot cake
2h 10min