Dispositivos e acessórios
Surimi Stick Salad
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
549.1 mg
Proteína
11.4 g
Energia
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Nenhuma avaliação
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Courgetti Carbonara
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30min
Pistachio Cream Pasta
30min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min