Dispositivos e acessórios
Mushroom Carpaccio (TM5)
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
253 mg
Proteína
4 g
Energia
474 kJ /
113 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Macarons with Pistachio Ganache
Nenhuma avaliação
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Nenhuma avaliação
Spanish Seafood Rice
1h 25min
Gnocchi with Courgettes
20min
Citrus Water
35min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Stracciatella Soup
30min
Raw Beetroot Soup
5min