Dispositivos e acessórios
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Preparação 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgettes cut in pieces310 g
-
1 shallot, halvedspring onion white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter diced, plus 5 tsp extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh sweetcorn kernels130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 pieces
Proteína
10 g
Energia
1149 kJ /
273 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Baby-friendly Guacamole
10min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Chocolate Quinoa Porridge
25min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1h 15min
Quinoa and Chia Chips
45min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Quinoa and Carrot Bites
30min
Apple Pancakes
30min
Porridge with Pear Compote
25min