Dispositivos e acessórios
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Preparação 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgettes cut in pieces310 g
-
1 shallot, halvedspring onion white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter diced, plus 5 tsp extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh sweetcorn kernels130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 pieces
Proteína
10 g
Energia
1149 kJ /
273 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Carrot Muffins
40min
Spinach and Carrot Muffins
1h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1h 25min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Oat Bran Pancakes
10min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Apple Pancakes
30min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min