Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (opcional)
ou 50 g diepvriesdoperwten (opcional) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
ou ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 670 kJ / 160 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Groentensoep
35min
Hongaarse champignonsoep
30min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Minestrone
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
XXL - Pompoensoep
50min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min