Dispositivos e acessórios
Oven Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1285 mg
Proteína
44.7 g
Energia
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Gordura
40 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Strawberries and Cream Whip
Nenhuma avaliação
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
New England Clam Boil
55min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Holiday Stuffing
1h
Shrimp and Potato Boil
40min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
French Toast
40min