Dispositivos e acessórios
Oven Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1285 mg
Proteína
44.7 g
Energia
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Gordura
40 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Shrimp Scampi
40min
Berry Mojito Mocktail
Nenhuma avaliação
Orange Julius
5min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min