
Dispositivos e acessórios
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Preparação 20min
Total 1h
6 portioner
Ingredientes
-
salt2 tsk
-
peber, stødt½ tsk
-
hele kyllingelår6
-
røde peberfrugter skåret i stykker180 g
-
tomater opdelt300 g
-
olivenolie40 g
-
fed hvidløg2
-
kanel, stødt½ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt (opcional)½ tsk
-
abrikoser, tørrede, udstenede skåret i tynde skiver50 g
-
mandler, flager50 g
-
cashewnødder, rå50 g
-
rosiner50 g
-
løg50 g
-
safran (ca. 15 tråde)¼ tsk
-
vand1300 g
-
quinoa150 g
-
grønne bønner, friske300 g
Nutrição por 1 portion
Energia
2169 kcal /
9075 kJ
Proteína
120 g
Gordura
84 g
Hidratos de carbono
280 g
Fibra
80 g
Gordura saturada
17 g
Sódio
1430 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Maveglæde!
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
30min
Nenhuma avaliação
30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação