Dispositivos e acessórios
Cholent med vintergrøntsager og oksekød
Preparação 25min
Total 4h 30min
4 portioner
Ingredientes
-
løg60 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
olivenolie40 g
-
oksekød500 g
-
knoldselleri skrællet, i stykker100 g
-
pastinak skrællet, i stykker100 g
-
kartofler skrællet, i stykker100 g
-
gulerødder skrællet, i stykker100 g
-
vand900 g
-
1 oksebouillon, terning (til 0,5 l)oksebouillon, hjemmelavet1 teske med top
-
røget paprika, stødt1 ½ tsk
-
laurbærblad, tørret1
-
peber, stødt½ tsk
-
salt½ - 1 tsk
-
gurkemeje, stødt1 ½ tsk
-
honning10 g
-
perlebyg150 g
-
brød sprød, til servering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
659 mg
Proteína
34 g
Energia
1962 kJ /
469 kcal
Gordura
17 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One pot måltider
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação